Hoe een nieuwe auto te kopen?

De leukste kleine tweedehands auto's op een rij - Aankooptips | Autokopen.nl

De reden waarom de meeste mensen bij ons willen kopen, is vanwege ons continue aanbod van speciale aanbiedingen voor autodealers. Deze kortingen worden niet alleen aangeboden aan de klanten die ze nodig hebben, maar ook aan trouwe klanten die jaar na jaar terugkomen. De meeste andere dealersewarepecialists.com biedt aanvullende diensten aan haar klanten. Klanten waarderen zo'n extra service.

25 jaar ervaring

25 jaar ervaring in de distributie van auto's is een sterke verkoopfactor. Ons uitgebreide netwerk van dealers en fabrikanten heeft relaties met de belangrijkste autobeurzen ter wereld. Onze specialisten zijn ook bekend met de meeste nationale en internationale regels die de verschillende aspecten van het autoregistratieproces regelen. Onze speciale aanbiedingen voor autodealers, zowel op onze website als via onze Ambassadors, zijn aanzienlijk herzien om ze gebruiksvriendelijker te maken. Onze nieuwe serie 'Hoe te gebruiken' artikelen heeft verwezen naar deze specifieke vangst.

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe berekent mijn autodealer het bedrag van de korting? – Geef u gewoon de details van uw automodel en de waarschijnlijke prijs ervan aan de pomp. Volgens geheime formules zijn deze cijfers vaak verborgen. De korting verschilt van dealer tot dealer. Het is bijna 50% van de gasprijs. Het kortingscijfer wordt ook beïnvloed door het type auto dat u koopt. Als u bijvoorbeeld een SUV of een stijlvolle personenwagen wilt, betaalt u meer.

2. Geldt het ook voor gebruikte auto's? – Nee, dat niet. Het is alleen van toepassing op de aankoop van nieuwe auto's. Zodra u een nieuwe auto heeft gekocht met verouderde papieren, is de speciale zomeraanbieding die u wordt aangeboden alleen voor gebruikte auto's. Waarom? Omdat het praktisch onmogelijk is om een ​​korting te geven die van toepassing is op de aankoop van een gebruikte auto die drie jaar of langer niet is gedekt. Het verstrekken van de korting aan de klant uitsluitend bij de aankoop van een nieuwe auto zal hem/haar waarschijnlijk motiveren om een ​​nieuwe auto te kopen, die een hoge inruilwaarde zal hebben. Het gaat erom uw aanbod begrijpelijk en niet-bedreigend te maken, zodat de klant eerder geneigd zal zijn om een ​​nieuwe auto te kopen.

3. Als ik een nieuwe auto koop en mijn korting is meer dan $ 2.000, wat is dan mijn totale vergoeding? – Stel deze vraag nooit in de eerste TTWK die je tegenkomt. Het kortingsbedrag is in feite afhankelijk van een aantal factoren en tussen de duizend en tienduizend kilometer per jaar wordt praktisch omgezet in een percentage van de totale waarde van de auto. Tweeduizend honderdtwintig zou bijvoorbeeld gelijk zijn aan $ 1650 en drieduizend honderd zou gelijk zijn aan $ 2500. De korting is dus het hoogste bedrag, dat meestal niet in de buurt komt van de werkelijke kosten van het voertuig door de autodealer. Om samen te vatten, als u van plan bent een nieuwe auto te kopen en uw korting groter is dan $ 2.000, krijgt u in feite de korting van $ 2.000 keer 0,05 keer 1 – 0,10 = $ 1000, wat neerkomt op ongeveer $ 250 extra.

4. Mijn verkoper zei dat hij geen geld mocht aanbieden. Is dat juist? – Mis. Sommige nieuwe autodealers maken als geen ander gebruik van deze regel. Om correct te zijn, beschouwen de meesten van hen geld als hefboom. De situatie is compleet anders als u een voertuig financiert. In het bovenstaande voorbeeld zou de dealer geen winst maken als hij een cheque van $ 2.000 zou accepteren die u in drie dagen zou kunnen verzilveren. de reden is dat hij eigenlijk geen aandelen in de auto heeft, hij is gek geworden; en hij heeft het geld niet echt nodig. Zodra hij akkoord gaat met uw aanbod, "beloont" hij u in feite voor uw bedrijf. Het feit is dat door wat minder van je te accepteren, hij eigenlijk meer verdient voor zijn bedrijf, d.w.z. meer potentiële winst. Of je het nu beseft of niet, je verkoper wil dat je overal heen loopt. Het goede ding is, het maakt hem niet echt uit of je 300 dollar meer betaalt of duizenden meer deelt. Hij levert u immers voor niets een product en een dienst. Het belangrijkste is dat het hem niet uitmaakt of je de tijd neemt om dit hele artikel te lezen. Laat u ook niet misleiden door betaalde advertenties!