How to Add a Touch of Style to Your Vehicle

car window tinting series : removing old film - car wrap stockfoto's en -beelden

Heeft u een zwart, zilver, blauw, geel of oranje voertuig? Zelfs als u niet de perfecte auto heeft die aan uw wensen voldoet, biedt het aanpassen ervan u toch de mogelijkheid om het uiterlijk en de waarde te verbeteren. Het toevoegen van een vleugje stijl aan uw auto en het behouden van de positieve perceptie die de eerste keer dat u het voertuig kocht, is eenvoudig met een van kleur veranderende wrap.

Chauffeurs zijn steeds meer geneigd om hun voertuig aan te passen. Kleurenschema, tinting, velgen, de inhoud van de kofferbak en zelfs spoilers komen nu in beeld voordat een nieuw voertuig wordt gekocht. Een kleur veranderende wrap is een kosteneffectieve methode om de gewenste look te bereiken tegen een fractie van de kosten van andere lak- en carrosserietechnieken. Omdat deze techniek het mogelijk maakt om het arrangement naar wens te schilderen of te tinten, is het een eenmalige overweging om een ​​wrap voor uw voertuig aan te schaffen.

Waarom kleurveranderende wikkels?

De reden waarom kleurveranderende wraps worden gebruikt, is dat u uw voertuig in de fabriek kunt stoten en uitpakken. De wrap kan worden aangebracht op de buitenwanden van uw auto, carrosseriepanelen of zelfs helemaal eronder. Afhankelijk van uw budget, kan de transformatie slechts $ 180 kosten en u mogelijk duizenden toekomstige arbeid en vervangende onderdelen besparen. Hoe dan ook, het is een WhileCare Special!

Automobielwrap in de fabriek

De verticale fabriekspanelen produceren doorgaans een vlekbestendige, weerbestendige afwerking. Afhankelijk van uw voorkeuren kan de wrap stickers, afbeeldingen, panelen bevatten of zelfs om het hele voertuig worden gewikkeld.

Omdat de auto is afgedekt, bent u niet onderhevig aan strooizout, boomsap, vliegende insecten, boomresten en ander vuil dat de lak kan beschadigen. Bovendien kunnen panelen sequentieel worden aangebracht, waardoor de wrap naar wens kan worden verwijderd of vervangen en zo de illusie wordt gewekt van een ongewijzigd fabrieksvoertuig.

Neem contact op met uw plaatselijke vinyl- en leerwinkel of bezoek onze website om een ​​fabriekshoes of autowrap te kopen.

TRouter Raamvizieren

TRouter-raamvizieren zijn getint, getint op het glas of getint op de hele carrosserie. Ze zijn echter niet getint op een cabriodak. Lichten zijn niet te zien door de tint. Afhankelijk van je smaak variëren de stijlen van zwart tot wit, of blauw-zwart-wit, of zelfs rood-zwart-wit. Ze zijn fantastisch voor off-road jeeps, vrachtwagens en vrachtwagens die vaak springen. De rock-on-the-rugbar-look is prachtig. Wat betreft de vorm van een beschermingselement, helpen TRouter Window vizieren bij het afschermen van uw grillrooster, grille of de voorruit. Afkeurend, omdat ze erg reflecterend kunnen zijn, omdat ze getint zijn en omdat ze aan de binnenkant van het glas zijn aangebracht, waardoor er van buitenaf geen reflecterende vlekken te zien zijn. Als je wilt, kun je kiezen voor een gekleurde tint die nog beter zal werken.

Afhankelijk van je smaak kun je gedenatureerde alcohol on-demand vervangen door een van de genomineerde vervangers. U mag ook een alternatief voor een tint kiezen, als u het resultaat niet leuk vindt als het resultaat van de eerste. Als u klaar bent met het proces, vraagt ​​u het installatieprogramma of hij de gewenste kleur kan matchen. Als hij niet kan wijken, koop het product dan niet. Het zonlicht-penetrant heeft geen invloed op de warmteabsorbeerder en reflectoren. Volgens sommige mensen hoeven ze zich geen zorgen te maken, omdat het product zonbestendig is.